NarutoLeaf

Nowe forum o Naruto

Ogłoszenie

Pogoda Dzisiejsza pogoda jest z³a.Wszêdzie pada, jest burz i s± silne wiatry. Zajêcia nie bêd± odbywa³y siê na dworzu. Pogoda ta os³abia Katon, a wzmacia Fuuton, Suiton i Raiton

#1 2008-06-06 17:02:38

Admin

Kage

Punktów :   

Shikotsumyaku

Shikotsumyaku to ograniczenie wiêzów krwi w klanie Kaguya. Klan Kaguya pochodzi³ z Kraju Wody i byli tam znani z ich mi³o¶ci do walki. Niem±drze post±pili rzucaj±c wyzwanie w³asnemu krajowi, wszyscy zostali zg³adzeni poza Kimimaro. Ten klan ma zdolno¶æ do manipulowania w³asn± struktur± kostn±. S± w stanie wyj±æ w³asne ko¶ci i u¿yæ ich jako broni twardej jak stal i ostrej jak brzytwa. Nie byli ograniczeni liczb± ko¶ci w ciele jak normalny cz³owiek (ko¶æ, któr± wyci±gali z organizmu zostawa³a natychmiast zastêpowana now±). Z³amanie którejkolwiek z ko¶ci posiadacza Shikotsumyaku by³o czym¶ niemo¿liwym. W po³±czeniu si³y, szybko¶ci, zwinno¶ci oraz specjalnych zdolno¶ci Kimimaro, móg³ u¿ywaæ technik taijutsu zwanych "tañcami".

Techniki zwi±zane z Shikotsumyaku

* Tsubaki no Mai
    * Yanagi no Mai
    * Karamatsu no Mai
    * Tessenka no Mai (Tsuru; Hana)
    * Sawarabi no Mai
    * Teshi Sendan

#2 2008-06-12 19:07:24

Kimmimaro

Genin

Punktów :   

Re: Shikotsumyaku

Bêdê móg³ mieæ nie aktywowane Shikotsumyaku ale jak zostanê geninem to bêdê mia³??

wioska:Oto-Gakure
Gracz:Z³y
Ranga:Student Akademii
Pieni±dze:900
Chakra:1000
Techniki:Kawarimi No Jutsu, Henge no Jutsu,

#3 2008-06-12 21:39:28

Sensei-Ebisu

ANBU

Punktów :   

Re: Shikotsumyaku

Narazie jestes w klanie Kaguya to 1 krok aby dostac te kg napewno od genina jest te kg a nie wiem czy dostaniesz.

Jestem waszym nauczycielem.
Moge was nauczyc wszystkiego jesli na to zasluzycie i bedziecie mieli odpowiednia range.
Prowadze zajecia prywatne oraz w akademii ninja.

Stopka forum

RSS